Land

Personen

Wanneer
Aantal Rentaboat sterren

Maximale huurprijs  Stuurpositie: Buiten sturen
€ 
 • ruime keuze
 • persoonlijk
 • betrouwbaar
 • laagste prijs
 • varen zonder vaarbewijs

  Als agent van de grootste verhuurmaatschappijen in Europa heeft RentaBoat het meest veelzijdige, grootste en voordeligste aanbod. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meest luxe schepen maar ook voor boten uit het lagere segment en voor de karakteristieke Engelse narrow boats. Het aantal vaargebieden waar u kunt huren neemt nog altijd toe.
  nieuw
  cruise over de Hongaarse rivieren en meren op een NICOLS-boot!
 • ROUTE FRANKRIJK WEST

  Jarnac Heen en terug, via Angoulême

  De Kunst en Geschiedenis Route

  Ga oostwaarts op de Charente naar prachtige stadjes met cafés, historische bezienswaardigheden, musea en chique winkels. De 1000 jaar oude abdij in Bassac en de 12e-eeuwse St. Pierre Kathedraal in Angoulême weerspiegelen de rijke historie van de streek, die alom aanwezig is in de smalle straatjes en op de oude marktpleinen. bootvakanties over de Franse Charente wijzen u de weg naar adembenemende, serene schoonheid. Waterwegen: Rivier de Charente. Afstand: 88 km. Sluizen: 30. Vaartijd: 22 Uur. Type sluizen: Handmatig - eenvoudig te bedienen - geen sluiswachter

  Belangrijke steden en dorpen langs uw vaarroute

  Jarnacis een gastvrij stadje. Neem de tijd om de stad en zijn geschiedenis te verkennen en kom meer te weten over de machtige baronnenfamilie Chabot. In het rustige dorp Bassac ligt de prachtige Abbaye Saint-Etienne. Geniet hier van een heerlijke wandeling en bekijk de parel van de romaanse kunst, de kerk van Saint-Pierre de Châteauneuf-sur-Charente. Saint-Simon is een rustig stadje met heerlijke frisse lucht. Wandel op uw gemak door de kronkelige straatjes in het centrum; ontdek de oude Saint-Sigismondkerk. In het hart van een streek die bekend staat om heerlijke sterke dranken als Cognac en Pineau, ligt het historische Châteauneuf-sur-Charente. Bezoek de Saint Pierre-kerk en geniet een heerlijke maaltijd in één van de restaurants in het centrum. Het op een grasrijke heuvel gelegen stadje Saint-Simeux is een kenmerkend voor de Charente. Als u via het kanaal aan komt varen, ziet u een grote versterkte muur en de mooie Saint-Siméonkerk die over het dal uitkijkt. Ontdek in dit dorp de met bloemen versierde, serene straten. Nersac, vlakbij Angoulême, is een lieflijk dorp waar u even lekker kunt pauzeren. Ontdek de oude molens en vooral de molen van Fleurac, een historisch monument. In het centrum kunt u ook de Saint-Pierrekerk bezoeken. Trois-Palis is een vredig stadje waar u heerlijk kunt rondwandelen en misschien de oude romaanse kerk Notre Dame kunt bezoeken. Waar ooit de oude fabriek stond, bevindt zich nu een chocoladefabriek; als u geluk heeft, is de winkel open. Angoulême, ook wel bekend als 'de muur van het Canal du Midi', is een geweldige stad die al veel oorlogen heeft doorstaan. De vele vestingwerken in de hele stad getuigen hiervan. Tegenwoordig is het een charmante buurt met restaurants, galerieën en boetiekjes. In het centrum komt u tal van monumenten tegen, zoals het indrukwekkende en prachtige stadhuis, dat vroeger een kasteel was.

  Leuke activiteiten onderweg

  Ontdek het stripmuseum in Angoulême Beleef hier ook de wereld van de strip, van cultuur tot geschiedenis. Zowel kinderen als nieuwsgierige volwassenen vinden het museum en het interessante gebouw waarin dit gevestigd is zeker een bezoekje waard. Geniet van fantastische chocolade De geur van snoep is al van verre te ruiken bij de chocoladefabriek in Trois-Palis. Ga eens heerlijk proeven. Panoramisch uitzicht Stop eens in het lieflijke Angoulême om de plaatselijke schatten zelf te ontdekken. Het is een geweldige stad om te verkennen. Een middeleeuws dorp Laat u rondleiden door het elegante en pittoreske Jarnac. Er is een prachtige crypte in de St. Pierre-kerk. Lieflijk Bassac Meer eens aan om de bezienswaardigheden van dit bekoorlijke dorp te bezoeken, zoals de mooie abbaye Saint-Etienne. Natuurschoon De Charente is een van Frankrijks mooiste rivieren. Zeil langs schitterende natuur en ontdek tal van mooie plekjes. Vang uw eigen maal in de rivier La Vilaine is een visrijke rivier. De perfecte plek om uw hengel uit te werpen. Een duik in de Charente Spring eens van de boot om in de Charente te zwemmen.
  Route suggesties in deze regio Frankrijk West
  Nord sur Erdre en omgeving
  Enkele reis Nord sur Erdre - Messac of omgekeerd.
  Enkele reis Messac -Dinan of omgekeerd.
  Messac en omgeving
  Jarnac Heen en terug, via Angoulême
  Vaarvakantie op rivieren in Grez-Neuville
  Vaarvakantie in Laval
  Vaarvakantie in Sablé-sur-Sarthe
  Vaarvakantie op rivieren in Glénac